HKM grime og træktov til kæphest – Flower

139 kr.

Vil du se din kæphest stråle? HKM grime og træktov i Flower Dream-design giver din kæphest et stilfuldt og unikt look. Kvalitetsmaterialer og flotte detaljer. Opgrader din kæphest i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 9775400390752877 Kategori:

Dykk ned i en eventyrlig verden af fantasi og leg med dette magiske HKM grime- og træktovssæt til kæphesten Flower. Lad din kæphest glide igennem luften som en elegant enhjørning, mens det smukke blomsterprint i lyserøde og røde nuancer spreder glæde omkring sig.

Den bløde plysforede grime sikrer, at din kæphest altid føler sig komfortabel og velplejet. Det fine træktov med karabinhage giver dig mulighed for at styre din kæphest med lethed og elegance, som var I på vej igennem en fortryllet skov.

Dette sæt er skabt til de drømmende sjæle, der elsker at lade fantasien få frit løb. Det passer perfekt til HKM’s kæpheste Bobby, Stjerne, Sunny, Star, Clara og Maya, og vil med sikkerhed vække beundring og begejstring hos små og store drømmere i alle aldre.

Sæt kurs mod eventyr og lad din kæphest følge med – med dette Flower grime- og træktovssæt vil I sammen skabe minder for livet og opleve magien ved at lade fantasien løbe løbsk. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HKM grime og træktov til kæphest – Flower”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.