By Astrup plejesæt kæpheste/hobby horses

219 kr.

Forkæl dit barn med dette luksuriøse og sjove plejesæt til kæpheste fra By Astrup – det ultimative tilbehør til kreativ leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 9775400202488686 Kategori:

By Astrup plejesæt kæpheste er den ultimative accessory til alle kæpheste-entusiaster derude. Dette fantastiske plejesæt indeholder ikke mindre end 8 forskellige dele, der alle er designet til at gøre din kæphestplejeoplevelse så autentisk og sjov som muligt.

Med dette striglesæt fra By Astrup kan du nu tage din kæphestpleje til et helt nyt niveau. Du kan børste, redde og forkæle din kæphest ligesom en rigtig hest, og samtidig have det sjovt og kreativt med alle de medfølgende accessories.

Sættet indeholder alt hvad du har brug for til at pleje din kæphest, herunder en striglekost, en hovrenser, en børste, en flaske til at fodre din hest, en vandskål, en kurv til opbevaring af alt dit udstyr, en hørsæk og en finishflag.

Uanset om du er en erfaren kæphestrytter eller en nybegynder, vil dette plejesæt fra By Astrup tage din leg til nye højder og give dig timer af sjov og kreativitet. Sættet er velegnet til børn fra 3 år og opefter, og måler 30 x 15 x 90 cm, hvilket gør det perfekt til leg og opbevaring.

Så hvorfor vente? Tag din kæphestpleje til det næste niveau med dette fantastiske plejesæt fra By Astrup, og skab uforglemmelige minder og leg med dine venner og familie. Giv din kæphest den opmærksomhed og pleje den fortjener, og nyd fantasifuld leg i timevis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “By Astrup plejesæt kæpheste/hobby horses”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.