Spring til kæphest/hobby horses – Mur – By Astrup

599 kr.

Se hvor langt fantasiens kæphest kan ride med vores realistiske og stilfulde legetøjshoppestænger. Perfekt til kreative børn.

Køb her

Varenummer (SKU): 9775400202488743 Kategori:

Spring til kæphest/hobby horses – Mur – By Astrup er et fantastisk og sjovt legetøj, der vil bringe meget glæde og underholdning til dit barn. Dette spring ligner en ægte springmur og kan justeres i højden fra 20 cm til 80 cm i intervaller på 10 cm, hvilket gør det ideelt til børn i alle aldre og med forskellige færdighedsniveauer.

Denne springmur er perfekt til at arrangere spændende kæphest- eller hobbyhest-stævner derhjemme. Med muligheden for at justere højden kan du skabe udfordringer og sjov for dit barn og dets venner. Den bøjelige bom på toppen af springmuren er let at fjerne ved berøring, hvilket gør det sikkert og brugervenligt for børnene at deltage i legen.

Udover at være sjovt og underholdende motiverer dette spring også børn til at være aktive og forbedre deres motoriske færdigheder. Ved at hoppe over springmuren vil dit barn udvikle balance, koordination og styrke, samtidig med at det har det sjovt og udforsker sin kreativitet.

Spring til kæphest/hobby horses – Mur – By Astrup er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og langvarig glæde for dit barn. Designet er indbydende og tiltalende, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til ethvert legerum eller legesæt.

Så vil du give dit barn en aktiv og sjov legeoplevelse, der stimulerer både krop og fantasi, så er Spring til kæphest/hobby horses – Mur – By Astrup det perfekte valg. Lad dit barn udforske verden gennem leg og motion og skab minder for livet med dette spændende og alsidige legetøj. Gør klar til et springeventyr med dette fantastiske legetøj fra By Astrup.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spring til kæphest/hobby horses – Mur – By Astrup”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.