Lidt om mig og hjemmesiden

Velkommen til min nye hjemmeside 🙂 Jeg hedder Signe Tønder og er 10 år gammel. Jeg kan rigtig godt lide heste og kæpheste. Jeg går til ridning to gange om ugen på Nuller. Jeg er også begyndt at ride en hel masse på kæpheste og vil rigtig gerne prøve at afholde et kæphestestævne. Hjemmesiden er kun lige blevet oprettet, så den vil fortsat blive opdateret løbende. Efterhånden er det meste ved at være klar 🙂 Følg med, så du kan se hvordan det hele kommer til at forløbe, og hvis der kommer nyheder.

I forbindelse med stævnet vil jeg gerne sige, at jeg ikke er professionel stævnearrangør, og derfor er de fleste ting til stævnet hjemmelavede. Min mor og far hjælper til med, at det hele bliver planlagt godt, så vi alle sammen kan få en hyggelig dag.

Jeg har selv lavet alle rosetterne og har selv været i gang med at bygge spring og forhindringer. Kagerne venter jeg dog med at bage til dagen før, så de er friske 😉

Jeg vil løbende lægge billeder op på hjemmesiden – så kan I lure lidt på hvordan de forskellige ting ser ud. Både rosetterne, hovedtøjene og springene.

Jeg glæder mig helt vildt og håber så meget, at du kunne have lyst til at komme