Nyt stævne d. 24 og 25/8

Jeg arrangerer et nyt kæphestearrangement, som bliver afholdt hos ok-gruppen lørdag d. 24/8 og søndag d. 25/8 – Det bliver så hyggeligt, og det kunne være fedt, hvis du har tid og lyst til at komme.

Tilmeld dig og se alle informationer på: http://www.ok-gruppen.dk/kaephestestaevne/

Alle er velkomne og dagen kommer til at bestå af forskellige typer af konkurrencer. Der vil være forhindringsbane og springkonkurrencer. Se beskrivelserne på linket ovenfor:-) Der er masser af fede Breyer præmier, som er sponsoreret af ok-gruppen.

Der er mulighed for at låne en kæphest til begge typer af konkurrencer( i begrænset omfang), men man må naturligvis også gerne medbringe sin egen.

Jeg har også en bod, hvor man kan købe ting til sin kæphest. Der er både hovedtøj, træktov, plys…, og der vil også være mulighed for at købe andre hesteting 😉

Præmierne er sponsoreret af ok-gruppen.dk og mig selv – husk at følge mig på instagram hobbyhorse_dk_ hvor der kommer billeder fra stævnet, og en masse andre spændende kæphesteting 😉

OBS – alle andre oplysninger på min hjemmeside er stadig fra mit sidste stævne, og vedrører derfor ikke stævnet hos ok-gruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *