Information inden start :-)

Jeg glæder mig helt vildt til at holde kæphestestævne i morgen kl. 10 ved Børnehaven Fjordparken, 8700 Horsens. Jeg er så glade for alle de mange tilmeldinger, og vi er 34 glade kæphestebørn, som skal hygge os sammen.

Lidt praktisk information: I bedes henvende sig til dommerbordet ved ankomst, så I kan blive krydset af, så vi ved at alle er ankommet. Her får I samtidig at vide, hvilken gruppe I skal være sammen med. Grupperne er bestemt af alder: 5-9 år er sammen og 10-13 år er sammen. Det er for at konkurrencerne bliver så lige som muligt. Herefter får I alle sammen lov til at gå rundt og prøve de forskellige baner/spring af. Forældrene må også gerne prøve 🙂 Omkring kl. 10.20 starter vi konkurrencerne, som er terrænbanespring og højdespring. Terrænbanespring er bane på 10 forskellige forhindringer, som skal passeres, og banen er på tid. Højdespring gælder om at hoppe højest, og gælder om at hoppe over en bom, som starter på 26 cm og forøges med ti centimeter hver gang. (Læs mere om de konkurrencer under regler og præmier).

Gruppen 5-9 år starter med højdespring og gruppen 10-13 år starter med terrænbaner. Startlisterne kan ses ved dommerbordet, men de er alfabetiske, så hvis ens fornavn begynder med ab, er der god chance for at man skal starte 😉 Når de to konkurrencer er færdige, bytter de to grupper disciplin. Så begge grupper skal igennem både terrænbanespring og højdespring. Når alle konkurrencer er slut, samles vi og kårer vinderne i de to konkurrencer i begge aldersgrupper, og samtidig får alle udleveret en roset.

Hvis I mangler energi undervejs, kan der som sagt købes hjemmebagt kage, kaffe, te, saftevand og det koster 5 kr pr stk. Jeg har selv syet en masse hovedtøj til kæpheste, og de kan også købes i boden til 35 kr pr stk.

Tolietbesøg foregår i vores hus, og I skal gå ca 100 meter for at komme derhen. Hvis I skal på toilet bedes I lige henvende jer i boden, så finder vi en, som kan følge jer derhen:-)

Horsens Folkeblad har skrevet, at de sender en journalist på besøg, da de synes det er super spændende med så mange deltagere til et kæphestestævne. Så det kan være de kommer og snakker lidt med jer og måske tager lidt billeder 🙂

Husk at heppe på alle deltagere, uanset om de er 5 eller 12 år. Husk at hygge jer og have det sjovt. Jeg håber sådan, at vi får en god dag, hvor vi alle hjælpes ad med at gøre det hyggeligt.

Mange hilsner

Signe Tønder Nikolajsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *